De Android mediabox is een klein apparaatje dat de mogelijkheden van jouw smartphone en smart televisie flink kan uitbreiden. Zo heb je toegang tot onbeperkt films en series kijken. Maar de Android mediabox heeft nog meer te bieden. Lees snel verder hoe de Android mediabox jouw creativiteit een boost kan geven.

Google biedt sinds een aantal jaar de Android Mediabox aan. Met deze mediabox kun je de mogelijkheden van jou smartphone en televisie uitbreiden. Dit kleine apparaatje is niet alleen ontwikkelt voor Android gebruikers, maar ook voor IOS gebruikers. Je kunt namelijk de Android mediabox applicatie downloaden, waardoor je van alle functionaliteiten gebruik kunt maken, ook als IOS gebruiker. Uiteindelijk moeten we wel toegeven dat de apparaatje beter ondersteunt wordt door Android dan door IOS.

Het gebruik maken van design apps

Het aantal creatieve applicaties is de laatste jaren flink toegenomen in de Google Play store. Zo kun je apps downloaden op het gebied van foto’s / films bewerken, een logo of flyer ontwerpen, een presentatie voorbereiden en ga zo nog maar even door. De functionaliteiten van deze apps zijn de laatste jaren flink uitgebreid, waardoor steeds meer mensen ze zijn gaan gebruiken. Er zijn tegenwoordig genoeg professionele fotograven die hun laptop niet eens meer openen om foto’s te bewerken, aangezien de beschikbare applicaties zeer geavanceerd zijn.

Het voordeel van de Android mediabox is dat je deze apps nu op je televisie kunt openen. Het is natuurlijk altijd fijner om vanaf een groot scherm te werken. In dit geval kun je de app met jouw smartphone bedienen. Ben je klaar met het bewerken van een foto? Dan kun je deze direct in de cloud opslaan, zodat het geheugen van jouw smartphone niet gelijk vol komt te staan.

Games om je creativiteit een boost te geven
Daarnaast zijn er meerdere apps beschikbaar in de Google Play store die je creativiteit een boost geven. Dit zijn game applicaties waarbij je bepaalde dingen moet ontwerpen, zoals een stad, een huis of een product, die je vervolgens gaat lanceren. Doordat je deze apps nu op je televisie kunt openen, worden de mogelijkheden ineens een stuk groter wat niet alleen het spelvermaak ten goede komt, maar ook jouw creativiteit.

Met name voor kinderen is dit een goede uitvinding. De jeugd van tegenwoordig zit graag achter de computer. In plaats van het spelen van gewelddadige games kunnen ze educatieve games spelen, die hen creativiteit een boost geeft.

Wat zijn de kosten voor een Android Mediabox?

Een android mediabox is over het algemeen goed te betalen. Je betaalt een eenmalig bedrag van ongeveer € 100 en vervolgens kun je direct gebruik maken van alle functionaliteiten. Daarbij zal je natuurlijk wel een smartphone en televisie in bezit moeten hebben. Wil je gebruik maken van onbeperkt films en series kijken, dan zal je hiervoor een abonnement moeten afsluiten. Hetzelfde geldt voor het bekijken van sportwedstrijden. Tot slot zal je er rekening mee moeten houden dat niet alle games gratis zijn.

De Android mediabox is eenvoudig te installeren. Bij het pakketje wordt een HDMI kabel meegeleverd en een stekker. Het enige wat je hoeft te doen is de HDMI kabel in de televisie steken en de Android mediabox app downloaden. Vervolgens kun je direct genieten van je nieuwe aanwinst.

Op het internet zal je de Android mediabox in verschillende webwinkels tegenkomen. Ook is het mogelijk om de Android mediabox op het internet te bestellen. De prijzen kunnen nogal verschillen, dus raden we jou aan de prijzen goed te vergelijken. Meer weten over het kopen van een android mediabox? Op deze website kun je meer informatie lezen over de Android mediabox en vervolgens besluiten of het iets voor jou is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *