Als je een domeinnaam hebt, heb je natuurlijk ook hosting nodig. De prijzen van hosting kunnen flink uiteenlopen. Wat je nodig hebt, speelt hierin een belangrijke rol. Maar dan nog zit er veel verschil tussen aanbieders van hosting. De ene hostingpartij is nu eenmaal duurder dan de andere. Het verschil zit dan vaak in de service. Wil je echt goedkoop hosting scoren? Dan doe je er goed aan om tijdens Black Friday alle hostingdeals te bekijken. Dat doe je hier.

Internet doet mee

Tijdens Black Friday is het een echte traditie geworden om goederen en diensten aan te bieden tegen flinke korting. Het concept is overgewaaid uit Amerika, waarbij mensen de dag na Thanksgiving massaal inkopen doen. Dit is niet alleen beperkt gebleven tot winkeliers. Ook aanbieders van diensten op het internet doen mee.

Korting op meer dan alleen hosting

Tijdens Black Friday kun je niet alleen korting krijgen op hosting maar ook op allerlei andere internetzaken. Bijvoorbeeld op een internetpakket van een provider of een usenet abonnement. Als je dus op internetgebied iets nodig hebt en je wilt profiteren van flinke korting, dan doe je er verstandig aan om te wachten tot deze speciale dag met kortingen, om je slag te slaan.

Als je dus goedkope hosting nodig hebt, kun je wachten tot Black Friday. Je kunt dan kortingen tot wel 80% krijgen op je hostingpakket. Zorg dat je op de hoogte bent van alle internet deals en scoor snel jouw korting. Diverse Nederlandse aanbieders van hosting bieden op deze dag goedkope hosting aan.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *