Social media likes

Het internet is ontzettend belangrijk geworden en het is dan ook niet zo vreemd dat vrijwel ieder zichzelf respecterend bedrijf daar vol op zet. Daardoor wordt het echter tegelijkertijd ook een grote uitdaging om tussen al deze andere personen, bedrijven en merken jezelf te profiteren. Want hoe kun je bijvoorbeeld het beste je online bereik vergroten en daarbij zoveel mogelijk mensen bereiken via met name social media? We geven je hieronder enkele belangrijke tips.

Zorg dat je aanwezig bent

Het klinkt zo simpel maar toch is het wellicht één van de meest belangrijke tips die je maar kunt krijgen. Zorg dat je vindbaar bent door middel van een website maar ook door middel van verschillende social media kanalen. Daarnaast dien je op deze kanalen te laten zien dat je aanwezig bent. Dat betekent niet één keer per week een actie op Facebook of af en toe een tweetje plaatsen, maar actief aanwezig zijn. Reageren op vragen en klachten van mensen, zelf actief content plaatsen en delen en natuurlijk reageren onder berichten van anderen. Daardoor word je meer zichtbaar en je bereik wordt automatisch groter.

Social media likes kopen

Lukt het je maar niet om meer volgers en likes te krijgen op social media? Je kunt ze ook gewoon kopen! Dat klinkt misschien een beetje vreemd, maar is erg effectief. Veel volgers en likes zorgen er namelijk voor dat er weer meer nieuwe bij komen ook. Als mensen zien dat je heel veel likes hebt, gaan ze er in veel gevallen ook automatisch vanuit dat de kwaliteit hoog is en hebben ze direct vertrouwen in het merk of bedrijf. Bovendien is het kopen van likes helemaal niet zo duur.

Originaliteit wordt beloond!

Wanneer je origineel bent op social media wordt dat zonder twijfel beloond. Maak bijvoorbeeld leuke filmpjes of plaatsje om te delen. Vooral animatie en film doen het op social media erg goed. Houdt bij het plaatsen van content altijd in gedachte: foto’ s doen het beter dan tekst, video is nog beter.

Stel meetbare doelen

Zorg dat je doelen stelt en dat deze ook meetbaar zijn. Op die manier kun je de vorderingen en je bereikbaarheid op social media goed in de gaten houden en daar conclusies aan verbinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *