Als je zelf een website bezoekt moet het je aanspreken anders heb je binnen enkele seconde alweer de website verlaten. Daarom moet het bij het eerste bezoek aan de website al meteen raak zijn. Het moet een goeie eerste indruk zijn, overzichtelijk en voor de gebruiker ook gemakkelijk. Greencreatives kan je er zeker bij helpen om een website te laten maken in Amsterdam.

Je moet natuurlijk wel weten waar je op moet letten bij het maken van een website. Ik kan je zeker een aantal tips meegeven. Maar het is ook handig om zelf al een aantal dingen te weten voordat je Greencreatives benaderd. Het kan al helpen als je weet wat het doel van je website is en voor welke doelgroep het bedoeld is. Natuurlijk moet de vormgeving van je website er goed uitzien, maar het is ook fijn als het overzichtelijk is, hierdoor wordt het gebruiksvriendelijker.

Dan moet je jezelf afvragen of je het zelf wilt de website wilt beheren of niet? Zelf beheren kost natuurlijk een stuk minder, maar het vergt wel veel aandacht en tijd om het goed te onderhouden. Er komen natuurlijk ook andere dingen bij kijken, zoals het maken van een logo. Naast professioneel overkomen, wil je natuurlijk ook dat het een persoonlijke uitstraling heeft. Je wilt de identiteit van je onderneming op de juiste manier overbrengen. Het is daarom belangrijk om ook het juiste logo te kiezen. Kies je voor een hip ontwerp of juist een klassiek ontwerp? Heeft het veel of weinig kleuren? Het moet uiteindelijk wel de doelgroep aanspreken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *