De ‘standaard’ is: je gaat van je 4e tot ongeveer je 25e naar school en dan heb je genoeg geleerd om het werkveld in te gaan. Tuurlijk, je leert de basis, je specialiseert je en kiest je eigen weg maar zelfs daarna is er nog een mogelijkheid om door te kunnen leren. Het maakt je leven alleen maar interessanter en het zorgt ervoor dat de tijd sneller weg tikt.

Innovatie

Als je al lange tijd bij een en dezelfde werkgever zit en je veel ervaring hebt opgedaan in het vak zou je toe kunnen zijn aan innovatie binnen je bedrijf of organisatie. Het is interessant om na zoveel jaar actief betrokken te zijn bij innovatie en innovatieve processen toe te passen.

Strategisch management

Bij de masterclass genaamd strategic management verdiep je je in 6 maanden in strategische vraagstukken en kijkt vanuit een andere hoek naar deze aan. Zo wordt het brein aan het denken gezet en nieuwe delen worden gebruikt die normaal de situaties gewend waren. Door de praktische toepassingen in de praktijk levert deze masterclass je direct rendement op binnen je eigen organisatie of business en is het een essentiële aanvulling op jouw kennis en vaardigheden. In vijf woorden is de masterclass te omschrijven als innoverend, succesvol, wetenschappelijk, authentiek en inspirerend.

Niet alleen deze masterclass maar ook een opleiding projectmanagement of een 1 jaar durige opleiding poh ggz waarna je jezelf Praktijkondersteuner van de Huisartsenzorg GGZ kan noemen. Na het afronden van de opleiding ontvang je een officieel certificaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *