Heel veel kwaliteit voor heel weinig geld. Dat is wat vertaalbureau Translation Kings elke dag weer biedt. De organisatie kan een beroep doen op liefst 1.132 vertalers die de 15.000 klanten tegen bodemprijzen van pure kwaliteit voorzien. Want kwaliteit is wat het vertaalbureau biedt. Dit blijkt onder meer wel uit het feit dat verschillende wereldmerken een beroep doen op het vertaalbureau en dat blijkt ook uit het feit dat het vertaalbureau ISO-gecertificeerd is.

Ook Nike en Samsung kiezen voor Translation Kings

De vertalers van Translation Kings doen hun werk al vanaf 0,05 euro per woord en kunnen met 150 talen uit de voeten. Dat doen de vertalers vaak in het land waar de taal gesproken wordt en waarin ook de tekst vertaald moet worden. Behalve technisch goed vertalen, hebben ze ook nadrukkelijk feeling met de taal. Ze horen het immers continu om zich heen. De vertalers doen hun werk voor particulieren en voor het midden- en kleinbedrijf, zoals het vertaalbureau ook diensten levert aan de grootste merken ter wereld, waaronder Nike, Samsung, Tesla en Swarovski, om maar een paar voorbeelden te nemen.

ISO-normering

Door de overhead kosten laag te houden, profiteert de klant van echte bodemprijzen al helemaal afgezet tegen de kwaliteit die elke keer eer geleverd wordt. Het vertaalbureau streeft naar een klantenkring die honderd procent tevreden is. Wie kennisneemt van de ervaringen van klanten – op de website te vinden- die leest dat dit ook daadwerkelijk lukt. Het ultieme bewijs van kwaliteit is echter de ISO 9001 en de ISO 17100 normering waarover het bedrijf beschikt. Alleen bedrijven die topkwaliteit leveren komen namelijk voor een dergelijke normering in aanmerking. Translation Kings is dus zo’n bedrijf.

Mooie klassering in de MKB Top 100

Nog meer bewijs van de kwaliteit die het vertaalbureau biedt? Dat zijn de mooie klasseringen in de MKB Top 100 van de Kamer van Koophandel, in de Fast 50 van Deloitte, de Gazelle Award van het Financieel Dagblad en de EMEA Technology Fast 500 van opnieuw Deloitte. De drive om elke dag beter te worden is er echter niet door veranderd. De lat wordt namelijk elke dag op tenminste Olympische hoogte gelegd, zo niet nog hoger. Niet voor niets is het vertaalbureau aangesloten bij VViN en EUATC, ook organisatie die een verbetering van dienstverlening nastreven.

Medische en juridische teksten

Medische teksten, beëdigde teksten en officiële documenten; de vertalers vertalen ze snel en goed zoals dat ook geldt voor financiële, medisch, juridische en SEO-teksten. Ook voor het inhuren van een tolk doe je een beroep op dit vertaalbureau, dat ook copywriting en het vertalen van websites voor rekening neemt. Dat doet Translation Kings al vanaf een woordprijs van 0,05 euro. Translation Kings hoeft geen grote kantoorpanden en glimmende auto’s maar drijft vooral op brainpower. De kosten blijven zo erg laag en daar profiteert de klant in optima forma van. Een bodemprijs dus, en dat voor de best denkbare vertalingen. Het vertaalbureau beheerst 150 talen en kan kwaliteit koppelen aan snelheid. En zo zijn de redenen om juist voor dit vertaalbureau te kiezen echt legio.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *