Ranking Masters zou je een witte raaf kunnen noemen in de wereld van SEO en bureaus die zeggen specialisten te zijn in zoekmachine optimalisatie. De meeste bureautjes doen in feite allemaal hetzelfde, volgens de richtlijnen die gelden en bekend zijn. Ranking Masters doet dat ook, maar voegt er iets extra’s aan toe. Een eigen draai, een eigen kijk. Typerend daarvoor is wel de zelf ontwikkelde inhouse tooling. Het zegt voldoende dat Ranking Masters zich ondertussen dé SEO-specialist van België, Nederland en Luxemburg mag noemen en steeds meer bedrijven kiezen voor de expertise en buitengewoon transparante werkwijze van Ranking Masters.

Backlink als een vorm van waardering

Uiteraard doet Ranking Masters alles wat gedaan moet worden om zoekmachine optimalisatie toe te passen. Daarnaast zet het extra in op de autoriteit van de website, die je positief kunt beïnvloeden door het gebruiken van linkbuilding. Als je er in slaagt om links op websites te krijgen die verwijzen naar jouw site, dan stijg je in Google. De bots van Google namelijk, zien een backlink als een stem, een vorm van waardering. En dus betekent dit dat je klimt op de Google ranking. Ranking Masters houdt goed in de gaten dat het proces van linkbuilding op een natuurlijke wijze verloopt omdat het weet dat te snelle linkbuilding voor wantrouwen zorgt bij Google. En wantrouwen kan uiteindelijk zelfs een straf opleveren. Dan kan het zomaar gebeuren dat je website helemaal niet binnen de zoekresultaten terug te vinden zijn.

Kwalitatief goede teksten zijn belangrijk

Een manier om aan linkbuilding te kunnen doen is het plaatsen van artikelen op andere websites met uiteraard een verwijzing naar jouw site. Dat moet je echter wel kwalitatief goede teksten hebben. Ranking Masters beschikt over de beste SEO copywriters die voor inhoudelijk sterke en kwalitatief goede teksten kunnen zorgen. Die teksten mogen weer lekker lang zijn tegenwoordig en zijn uiteraard volledig SEO-proof. Door wat langere en inhoudelijk sterke teksten ‘snappen’ de bots van Google een website beter en zien ze in wat het onderwerp van de website is én voor wie de website bedoeld is. Ook goede content, ook in de vorm van video’s of een podcast, zorgt dus voor een stijging in de Google resultaten. SEO copywriting is overigens een vak apart. Want behalve het feit dat de teksten lekker leesbaar moeten zijn, moet de tekstschrijver ook over kennis van SEO beschikken. Ranking Masters heeft ze in huis.

Zelf ontwikkelede inhouse tooling

Ranking Masters is met de zelf ontwikkelde inhouse tooling uniek en kan heel snel zien waar kansen voor jouw website liggen. De tooling biedt een uitstekende indicatie van het te verwachten websiteverkeer en geeft daarbij aan hoeveel links en hoeveel artikelen nodig zijn. De tooling kan ook iets aangeven over de duur van de campagne.

Potentieel van 12.000 linkpartners

Nog een groot voordeel van Ranking Masters en de groei die ze door hebben gemaakt, is dat ze kunnen putten uit een potentieel van 12.000 linkpartners. De ervaring en het bewezen vakmanschap spreekt zeker in het voordeel van Ranking Masters, terwijl er een zeer transparante werkwijze gehanteerd wordt. Zo krijg je als eigenaar van een website elke maand een rapport met daarin de werkzaamheden die uitgevoerd zijn en zaken die verder van belang zijn voor de voortgang van het SERO-proces. Op die manier ontstaan nooit misverstanden en weet je als eigenaar van de website steeds waar je aan toe bent en wat de volgende stappen zijn in de jacht op de koppositie in de Google ranking.

Organische SEO geniet de voorkeur

Ranking Masters is overigens van mening dat organische SEO beter werkt dan kiezen voor betaald adverteren binnen de zoekresultaten van Google. Kies je voor adverteren, dan wordt er te weinig rekening gehouden met het koopgedrag van de consument, zo is Ranking Masters van mening. Bovendien is niet duidelijk in welke fase van het aankoopproces ze zich bevinden. Ranking Masters richt zich daarom liever op zoekwoorden waarachter een direct koopsignaal of koopgedrag achter schuil gaat. En toegegeven, de resultaten van Ranking Masters spreken boekdelen en rechtvaardigt ook de keuze voor organische SEO. Door het toepassen van SEO wordt steeds geprobeerd de ‘ideale klant’ naar jouw website te lokken. Dit zijn mensen die echt specifiek op zoek zijn. In jargon wordt dit ook wel koopgericht verkeer genoemd, en het is belangrijk dat je zoveel mogelijk van dit soort verkeer op je website krijgt. Want met deze groep mensen doe je snel zaken.

Alles draait om kwaliteit

In alles hecht Google aan kwaliteit, iets dat Ranking Masters ook doet. De techniek, de vorm en de inhoud, alles moet kwalitatief goed zijn. Als geen ander is Ranking Masters in staat die kwaliteit te leveren en jou als ondernemer te ontzorgen. Nog steeds denken veel mensen dat ze SEO er wel even bij doen, ’s avonds als de reguliere werkdag achter de rug is. Welnu, je SEO zal op zo’n manier nooit perfect worden, simpelweg omdat het proces tijd en energie vraagt. Om continue aandacht ook en om ‘nazorg’. SEO doe je er namelijk niet even bij en de tijd om er overdag mee aan te slag te gaan heb je als ondernemer heel vaak niet, om over energie na weer en lange werkdag maar te zwijgen.

Verschil tussen een leuke ranking en een top ranking

Daarnaast beschikken de ervaren medewerkers over specifieke kennis en juist dat maakt nou net het verschil tussen een leuke ranking en een topranking. En de investering die je als ondernemer moet doen, verdien je echt wel terug. Het uitbesteden van SEO is dus het meest verstandige wat je kunt doen als je tenminste voor het beste resultaat wilt gaan. Ranking Masters is in het aanbod van bureaus die hun diensten aanbieden en bijzondere speler. Een speler met visie en zelf ontwikkelde tooling. In zee gaan met Ranking Masters is in zee gaan me dé specialist op SEO gebied van niet alleen Nederland, maar ook van België en Luxemburg. Reden voldoende dus om voor deze specialisten te kiezen en jouw website op te stuwen in de vaart der volkeren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *