Als je een eigen website wilt gaan maken kun je dit op verschillende CMS, content management systemen, doen. Er zijn verschillende soorten CMS en dat betekent dat een content management systeem voor- en nadelen kan hebben. In dit artikel lees je vooral de voordelen van het Umbraco CMS

 

Programmeertaal

De Umbraco CMS is gebaseerd op ASP.NET en is geschreven in de programeertaal C#. Deze programmeertaal is relatief eenvoudig en bedoeld voor algemene doeleinden en dus breed inzetbaar. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten programmeertalen en daarom is het erg voordelig als je een programmeertaal kiest die voor zich spreekt.

 

Veiligheid en gebruik

Umbraco content management systeem is gemaakt met behulp van de technologie van Microsoft. De software is dus onderdeel van Microsoft. Door de vele regelmatige updates die zij uitvoeren wordt het een veiliger CMS. Des te veiliger de CMS is, des te beter. Zo’n systeem is daardoor minder makkelijk te hacken en daardoor veiliger in gebruik. De Umbraco CMS maakt gebruik van een relatief eenvoudige programmeertaal, dat maakt het erg gebruiksvriendelijk. Het is een moderne en eenvoudige CMS. Met weinig of mindere programmeer ervaring kun je door de functies van Umbraco CMS relatief makkelijk jouw website vormgeven en aanpassen naar jouw wens.

 

Ben je benieuwd geworden naar Umbraco CMS? Of wil je meer informatie lezen? Dan is het verstandig om een kijkje te nemen op www.orange-juice.nl. Bij Orange Juice staat een professioneel team van webdevelopers voor je klaar om een website op maat te maken. Je kunt samen in gesprek gaan en al jouw wensen aangeven. Zo ben je verzekerd van een website die bij jou als merk past.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *