Het hebben van een website wordt steeds belangrijker. Veel klanten beginnen namelijk met oriënteren via het internet. Het wordt steeds makkelijker om snel en veilig een nieuwe website te laten maken en deze online te zetten. Bij het maken van een website is het van belang om uw eigen huisstijl terug te laten komen. Wanneer u over een website beschikt waar uw huisstijl nadrukkelijk aanwezig is zullen bezoekers de website direct herkennen als ze de website voor de tweede keer bezoeken.

Onderdelen van een professionele website

Bijna alle ondernemers beschikken in deze tijd over een website. Dit is ook zeker te begrijpen en website levert namelijk meer omzet op. Bezoekers hechten veel waarde aan de kwaliteit van een website en zijn vooral geïnteresseerd in visuele beelden. Daarom is het belangrijk dat er een aantal onderdelen in de website aanwezig zijn.

Logo

Een duidelijk logo zorgt voor herkenning bij bezoekers. Wij raden u aan om een origineel logo te gebruiken. Met behulp van een herkenbaar logo kan u zich namelijk al onderscheiden van de concurrent.

Huisstijl

Bij de duidelijk logo hoort natuurlijk een eigen huisstijl. Bij het ontwikkelen van de huisstijl is het belangrijk om rekening te houden met de verschillende kleuren en lettertypes. Zorg ervoor dat de gebruikte kleuren en het lettertype overeenkomt het de opmaak van het logo. Als al deze onderdelen met elkaar overeenkomen zal de website er rustig uit zien. Uit onderzoeken van de TU delft is geconcludeerd dat een duidelijke huisstijl voor meer dan 20 procent winst kan zorgen. Om deze rede adviseren wij om een website te laten maken in uw eigen website. Deze investering kan u namelijk veel meer omzet opleveren.

Foto’s

Het is belangrijk om kwalitatieve foto’s op een website te plaatsen. Door foto’s met lage kwaliteit kan een website heel onprofessioneel overkomen. Wil u graag foto’s plaatsen van de diensten of producten die u aanbiedt raden wij u aan om een digitale camera te gebruiken in plaats van een smartphone.

Logica

Een goede website is op een logische manier ingedeeld, zorg ervoor dat bezoekers makkelijk en snel vinden waar ze naar opzoek zijn.

Een professionele website laten bouwen

Zoals u heeft kunnen lezen zijn er een zaken die heel belangrijk zijn bij het maken van een website. Als u weinig ervaring heeft met het bouwen van websites raden wij u aan om een webdesigner om hulp te vragen. Zij beschikken namelijk over de nodige ervaring en kennis om uw website van een pakkende huisstijl te voorzien. Op deze manier is het bijna onmogelijk dat er andere websites opduiken die over precies dezelfde huisstijl beschikken. Dit komt namelijk snel ter sprake als u gebruik maakt van een gratis programma om een website te bouwen. Omdat het maken een nieuwe website voor kleine ondernemers een flinke investering kan zijn is het mogelijk om al vanaf €599,- een website te laten maken in uw huisstijl. Een webdesigner gaat graag met u in overleg om een aanpassingen in uw huisstijl te maken en zo nodig aan de slag met een nieuw ontwerp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *